Ukendt spiller på top 10 listen over hårdeste spark i Fifa 15

Ukendt spiller på top 10 listen over hårdeste spark i Fifa 15

Han er 4-mands murens værste frygt på et frisspark, han sparker med op mod 150 km/t, og han får bolden til at brække så keeperen ikke har en chance. Der er tale om Eddy Bosnar fra Central Coast Mariners (Australien)

Eddy Bosnar er på rekordtid blevet kendt for sit frygtindgydende venstreben når han på frisspark tæsker den lille læderkugle afsted med op mod 150 km/t, og i Fifa 15 er ingen undtagelse.

Et Australsk medie har testet Eddy Bosnars frissparks teknik, og den skulle være god nok. Manden sparker vanvittigt hårdt.

Med den frygtindgydende venstre fod kæmper Eddy Bosnar sig ind på 5. pladsen som hårdest skydende i Fifa 15, selvom nogle efter at havet testet ham vil mene at han burde have 1. pladsen.

Eddy Bosnar har haft følgende udtagelser til 5. pladsens placering:

For mig betyder det ikke noget om jeg ligger nummer 1 eller nummer 5 på ranglisten over hårdest skydende. Jeg synes blot det er sejt endelig at være i toppen af en Fifa rangliste. Faktisk vidste jeg ingengang selv at jeg befandt mig i toppen af ranglisten, før nogle venner fra Europa fortalte mig det.

Eddy Bosnar sluttede af med at sige, at han glædede sig til at spille med sig selv i det kommende Fifa 15.

Se frissparket som manden er blevet kendt for nedenfor: