Premier League spillere udtaler sig om Fifa 15 stats

Premier League spillere udtaler sig om Fifa 15 stats

Efter udgivelsen af FIFA 15 har en række spillere fra den engelske Premier League taget et nærmere kig på spillet, og det har ført til en masse tweets og interview fra spillerne, som ikke alle sammen er helt enige i deres stats.

Rio Ferdinand som er skiftet til QPR fra Manchester United mener at han bør være bedre end hans overall stats viser i spillet. Rio Ferdinand’s bror Anton, er dog mere bekymret for hans frisure i spillet end hans overall stats, og udtaler at han håber på at se en frisure ændring i det næste spil.

Den helt store Chelsea stjerne Eden Hazard, som er blevet frontfigur på den engelske udgave af FIFA 15 havde også et par kommentar til sine stats. “Jeg er simpelthen alt for lille. Jeg burde ihvertfald være 2-3 centimeter højere” lyder det fra Eden Harzard.

Til sidst men ikke mindst har Manchester City spiller Samir Nasri kommenteret på hans speed i spillet, og han udtaler “Jeg er ikke helt tilfreds med min fart i spillet. Især fordi jeg er kant spiller. Jeg mener bestemt at jeg er hurtigere end i spillet hvor jeg har fået en speed rating på 82 ud af 100

FIFA 15 er den største virtuelle fodbold franchise der findes, og spillet spåes til at blive det bedst sælgende spil til julehandelen verden over.