Ny spiller er klar til Team Fifa.dk

Ny spiller er klar til Team Fifa.dk

Det er med glæde at vi kan præsentere jer for en ny spiller, som i fremtiden skal løfte fanen højt for Team Fifa.dk. Wahed Obayd bliver fremover synlig i Fifa.dk trøje til FIFA events, og han er klar til at tage udfordringen op mod eliten.

Wahed har i en længere periode holdt en pause fra FIFA verden, og hvis man spørg ham selv ad skyldes det udelukkende et for urealistisk spil. Med udgivelsen af FIFA 15 er vi igen kommet tilbage til et FIFA spil hvor det handler om holdpræstation, spilteknik og pasninger langs jorden, og det har givet Wahed blod på tanden til endnu engang at udfordre den danske FIFA elite.

Wahed har tilbage i 2010 leveret en række flotte præstationer til danske events, og blev i sine gamle dage betegnet som en FIFA spiller der var meget bedre end gennemsnittet.

Vi har på Fifa.dk valgt at tilføje Wahed til holdet på bekostning af 2 flotte præstationer i FIFA 15. Wahed kvalificerede sig på Sports-gaming til det store ESWC event i Århus og her viste den nu 18-årige FIFA spiller endnu en gang tænder. I Århus var kernen af den danske FIFA elite samlet for at kæmpe om en plads til ESWC finalen i Paris, og her lykkedes det Wahed at slå en række dygtige spillere ud og nå hele vejen til finalen. Wahed tabte finalen 4-2 til en særdeles velspillende Lars Korreborg.

Vi har naturligvis fået et par ord med på vejen fra Wahed.

Du er nu blevet en del af Team Fifa.dk med 2 flotte præstationer. Hvad forventer du at bidrage med?

Jeg forventer at bidrage med en masse energi og støtte holdet mest muligt. Jeg kender alle sammen på forhånd så det gør det hele nemmere. Udover energien vil jeg prøve at hente så mange titler hjem som muligt i år da jeg føler at spillet har fået den perfekte vending, og jeg igen har en chance i toppen af DK.

Du er 18 år gammel og har haft en rigtig lang pause fra FIFA spillet. Hvad har gjort at du endnu engang ønsker at vende tilbage, stærkere end nogensinde?

Det er rigtigt, jeg har taget en lang pause fra seriøs FIFA. Jeg har brugt en lille smule tid på hver enkelt titel og derfor var jeg også imponeret over en kvart-finale til FIFA 14 DM. Det der har givet mig lysten igen er faktisk af en meget simpel årsag. Jeg prøvede FIFA 15 Demoen og lagde hurtigt mærke til det hurtige gameplay. Indlæg og hovedstød er blevet svært, og det passer perfekt til det spil jeg engang spillede i 2009 og i 2010. Jeg har aldrig været god til at spille på indlæg og synes det har ødelagt FIFA, så jeg er glad for det igen handler om teknik og spilforståelse!

Fifa.dk håber på flotte resultater, og vi glæder os til at stifte endnu mere bekendtskab med Wahed i fremtiden på den danske FIFA scene.

Du kan finde Wahed’s spillerprofil samt FIFA CV inden for de næste par dage under “vores spillere” sektionen.