Lars “Primeturbo” Korreborg vinder dansk ESWC

Lars “Primeturbo” Korreborg vinder dansk ESWC

Endnu et flot og gennemført FIFA event er blevet afgjort, og det var verdensmesterens nye FIFA team der trak opmærksomheden da turneringen løb af stablen i Århus.

Chiefs of Copenhagen spiller Lars “Primeturbo” Korreborg leverede noget der ligner det bedste event han har præsteret til dato. Verdensmesteren og holdkammeraten August Rosenmeier beskrev Lars offensive spil som værende modbydlig farlig og det viste i sidste ende at være helt rigtigt.

Lars imponerede hele eventet igennem, og leverede gennemsnitlig 4 mål pr. kamp. Lars tabte kun en enkelt kamp gennem hele eventet, og det må siges at være en flot bedrift set udfra deltagerlisten.

Lars vandt finalen over tilbageværende Wahed med 4-2, og fejrede det noget morsomt ved at ligge controlleren på sit hoved.

Fifa.dk har dagen derpå fanget Lars til en lille snak om eventsejren.

Du vandt i går den danske ESWC turnering i Århus, og skal nu en tur til Paris sammen med din holdkammerat Agge. Prøv at beskriv hvordan det føles?

Det føles fantastisk. Nu skal benene bare holdes på jorden og så skal jeg komme ydmyg til Paris og overraske internationalt

Det er første gang du skal til en international turnering af denne størrelse, og du skal med al sandsynlighed møde verdenseliten i FIFA. Tror du på et endeligt gennembrud på den internationale scene?

Ja da. Om modstanderen hedder Agge, Grannec, Vinch eller Ovvy så forventer jeg at vinde og vise mig frem som en af verdens aller bedste. Dog er jeg realistisk og ved at jeg skal lære af alt mine modstandere gør, og blive bedre af det.

Dit nuværende FIFA team, Chiefs of Copenhagen er stadig inde i en helt ny fase. Det må vel være rart at hive første eventsejr hjem til holdet?

Helt klart. Målet for holdet er min. 2 til ESWC og FIWC og det holdte vi og kan kun takke alle omkring CoC, både sponsorne Le Fix og Hungry.dk og staff/members for at have mig med i projektet

Til slut vil Fifa.dk naturligvis ønske dig et stort tillykke, samt en god rejse til Paris, og så vil vi gerne høre dit bud på hvem der løber med sejren i Paris?

Chiefs selvfølgelig!