FIWC er klar til kickoff

FIWC er klar til kickoff

Fifa 15 er nu udkommet i hele verden, og med en langt bredere realisme er der lagt op til et godt FIFA år.

Alle der spiller FIFA på et højt niveau ved hvor vigtig en stærk defensiv er til sådan en turnering. Vi har snakket med den forsvarende verdensmester August Rosenmeier, som tidligere selv har prøvet at kvalificere sig igennem onlinekvalifikationen.

Du er kvalificeret direkte til dette års FIWC Grand Final, mens andre skal kæmpe med online kvalifikationen. Du har før selv kvalificeret dig igennem online delen. Hvad mener du er det vigtigste for at sikre sig pladsen til finalen igennem online kvalifikationen?

En stærk psyke. Du vil komme til at opleve din egen placering ryge op og ned konstant, og derfor handler det om at fortsætte og aldrig give op selvom du måske midt i sæsonen ikke ser ud til at klare det!

EA SPORTS mener selv at en stærk defensiv kan bringe en langt i sådan en turnering. Er du enig i den udtalelse, eller har den offensive rolle også meget at sige?

I sidste ende plejer det at være defensiven der sikre en sejren, og derfor handler det altid om at stå godt bagtil. Offensiven er da også ekstremt vigtig, men som vi ved skal der ikke meget til for at score en enkelt kasse, så derfor er det et virkelig godt udgangspunkt at være god til at forsvare.

1. oktober skydes online sæsonerne i gang. Sæsonerne løber i 6 måneder hvorefter en vinder vil blive vundet på det online leaderboard. Til FIWC 15 online kvalifikationen, er der dog sket en lille ændring fordi EA SPORTS ønsker kvalitet frem for kvantitet. Når sæsonen går i gang indtræder du i et “90 dags game cap” og dermed kan 90 kampe altså være nok til at sende dig afsted mod den endelige finale.