Agge er dansk mester for 3. gang i træk

Agge er dansk mester for 3. gang i træk

DM i Fifa 14 er blevet afgjort, og det danske Fifa community kan så småt begynde at se frem mod det kommende Fifa 15.

512 håbefulde deltagere var mødt talstærkt op ved Papirhallen på Refshaleøen. Alle mand var spændte, og de fleste var mødt op med et formål, nemlig at slå den dobbelte danmarksmester Agge.

Eventet startede en smule roddet, og med tæt på halvanden times forsinkelse fik EA endelig lukket folk ind i den tæt pakket Papirhal. Spændingen omkring det virtuelle fodboldspil var som altid tårnhøj, men eventet skulle hurtig vise sig at tage en retning som vi har kendt for de to foregående år.

Da 1. gruppespil var overstået, valgte en del mennesker at forlade hallen, hvilket var en befrielse grundet kolosal varme og menneskemængde.

Den forsvarende danske mester spillede næsten hele eventet på den store scene, så befolkningen kunne følge med på storskærm, og se hvordan en verdensmester begiver sig på det virtuelle græs. Folk snakkede i krogene, og det var en sjov oplevelse at høre hvordan folk roste Agge for hans fenomenale spil.

Trods lidt svinger i valsen fra Agge’s side i 2. gruppespil, var man ikke i tvivl om at Agge var kommet for at vinde, og da turneringen nåede frem til knockout runderne bed Agge fra sig. Agge knuste den ene modstander efter den anden, og der var aldrig rigtig nogle deltagere der kom helt tæt på at drille den forsvarende mester.

Agge var nået til finalen som så mange gange før, og her mødte han event debutanten Marcus. 1. halvleg blev noget af det mest spændende Fifa vi har set til et event i 3 år, og Agge havde kun en spinkel 3-2 føring med til pausen. I anden halvleg tog kampen dog en drejning, og Agge kunne med noget der ligner lethed gøre finalekampen til både 4-2 og 5-2, som også blev kampens endelige resultatet.

Agge var naturligvis svært begejstret og kunne endnu engang rejse hjem med 20.000 kr i kufferten.

Stort tillykke med det 3. mesterskab i træk! Imponerende!